2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Duyurusu

1) Üniversitemizde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde Yaz Okulu açılmayacaktır.
2) Üniversitemiz öğrencileri (Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri hariç) Yaz Okulunda yüz yüze eğitim veren Üniversitelerden ders alabilecektir.
3) Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesinin 6’ncı maddesine göre lisans öğrencileri bir yaz döneminde varsa ön şartını sağlamış olmak koşuluyla Yaz Okulunda toplam 18 AKTS kredisini aşmamak üzere ders alabilirler.
4) Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesinin 11’inci maddesine göre lisans öğrencilerinin öğrenim süresi boyunca Yaz Okullarından alabilecekleri toplam AKTS kredisi en fazla 40, önlisans öğrencilerinin öğrenim süresi boyunca Yaz Okullarından alabilecekleri toplam AKTS kredisi en fazla 30 ve lisansüstü öğrencilerinin ise öğrenim süresi boyunca Yaz Okullarından alabilecekleri toplam AKTS kredisi en fazla 15’dir.
5) Yaz Okulu ve stajların çakışması durumunda fakülte ve bölümler tarafından belirlenen Staj Esasları dikkate alınacaktır.
6) Yaz Okulu başvuruları https://portal.nny.edu.tr/ adresinden online olarak yapılacaktır.
7) Yapılan başvuruların sistem üzerinde ilgili birimler tarafından onayları tamamlandıktan sonra, Üniversitelerin Yaz Okullarına öğrencilerimiz kendileri bizzat başvurarak kayıtlarını yaptıracaklardır. 
 
Yaz Okulu Başvuruları Öğrenci Kılavuzu İçin lütfen tıklayınız. 
 
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi için lütfen tıklayınız.
 
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörlüğü