Personel Dairesi Başkanlığı

Personel Dairesi Başkanlığı Üniversitemiz adına orta ve uzun vadeli insan kaynakları planlamasını yaparak misyonu ve vizyonu doğrultusunda personelin kişisel gelişimini sağlamak üzere gerekli destekleri verme görevini üstlenmiştir. Üniversitemiz akademik ve idari birimlerinin akademik ve idari personel ihtiyaçları ile ilgili süreçleri yönetmektedir.

Daire Başkanlığımıza bağlı personellerimiz tarafından iç paydaşlarımızın bilgi, yetenek ve deneyimini artıracak eğitim imkanları sağlanması, personelin görevinin gerektirdiği sorumluluk, iş disiplini, tutum ve davranışlarını düzenlemek, geliştirmek ve denetlemek, ayrıca iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları ile tüm personel için güvenilir ve sağlıklı bir iş ortamı hazırlamak gibi süreçlerde hizmet verilmektedir.

Gülsüm BAYKAN (Başkan V.) Dahili: 0352 324 00 00 (1006) personel@nny.edu.tr