Başkan BÜYÜKKILIÇ Üniversitemizde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, “Başkan Gençlerle Buluşuyor” programı kapsamında Üniversitemizde öğrencilerle bir araya geldi. Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Başkan BÜYÜKKILIÇ, “Yerel Yönetimler ve Gençlik” konulu bir konuşma yaptı. Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkan Vekili Mahmut ÖZBIYIK, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU ve akademisyenlerinde katıldığı programda, öğrencilerin isteklerini dinleyen ve sorularını cevaplandıran Başkan BÜYÜKKILIÇ, sanayi, ticaret, turizm, ulaşım, kültür, sanat ve spor gibi konularda bilgiler verdi. Program sonunda Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkan Vekili Mahmut ÖZBIYIK, Başkan BÜYÜKKILIÇ’a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. KAYMEK’in Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde yaptığı workshopu gezen Başkan BÜYÜKKILIÇ, daha sonra ÖZBIYIK ve ÖZSOYLU ile birlikte Mustafa Nevzat Özhamurkar Öğrenci Merkezi’ne geçti ve buradaki öğrencilerle çay içip bir süre sohbet ettikten sonra Üniversitemizden uğurlandı.