Rektörün Mesajı

Çok Değerli Gençler,
 
Eğitiminize hangi alanda ve hangi Üniversitede devam edeceğinize karar vereceğiniz, yaşamınızın en önemli aşamalarından birindesiniz. Böylesi zor bir karar aşamasında alanında iyi eğitim almış, gerekli formasyona sahip, analitik düşünce alışkanlığı kazanmış, etik değerleri gelişmiş, onurlu yurttaşlar olarak yetiştirmek için Sizleri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne davet ediyorum.
 
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi gerçek anlamda vakıf anlayışı ile Kayseri’de kurulmuş, altyapısını tamamlamış ve sürekli güncellenen, modern bir kampüste hizmet vermekte olup, zevkle döşenmiş yurt binası, öğrenci merkezi, spor salonları ile üniversite öğrencisine ideal bir ortam sunmaktadır.
 
Öğrencileri ile daha yakından ilgilenmek, en iyi şekilde hayata hazırlayabilmek, daha duyarlı, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirebilmek amacıyla sınırlı sayıda öğrenci ile eğitim yaparak butik bir üniversite olan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi 7 Fakülte, 1 Meslek Yüksekokulu, 3 Enstitü ve 6 Araştırma Merkezi ile öğrencilerine geniş hizmet alanı sunmaktadır.
 
Üniversitemizde çift ana dal ve yan dal eğitim olanağı bulunmakta, ERASMUS+ programı sayesinde yurtdışı ülkelerde eğitim görme ve staj yapabilme imkanına sahipsiniz.
 
Güçlü eğitim kadrosu ile iyi bir akademik formasyon vermeyi amaçlayan Üniversitemiz, teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı eğitim vermeyi prensip edinmiş nadir üniversitelerden biridir. Geniş laboratuvarları, uygulama alanları ve sektörle bağlantılı oluşturulan danışma kurulları ile eğitim içeriklerini sürekli yenileyen, öğrencisini geleceğe hazırlayan bir üniversiteyiz.
 
Hayatınızın en güzel günleri Üniversite anılarınızı mutlulukla hatırlayacağınız bir ortamda, güzel günlere ulaşmak amacıyla sizleri Nuh Naci Yazgan Üniversitesine bekliyorum.
 
Sevgiler… 

Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU
Rektör