Üniversitemizde, “Haçlıların En Son Savleti ve Türk Milletinin Benzersiz Savunması” Anlatıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü sebebiyle bir konferans düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mustafa KESKİN, İİBF Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU, İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali KAYA, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talat ÖZPOZAN, öğretim üyeleri ve öğrencilerin dinlediği konferansta Prof. Dr. Mustafa KESKİN, “Haçlıların En Son Savleti ve Türk Milletinin Benzersiz Savunması” konulu bir konuşma yaptı. Konferans sonunda Prof. Dr. Mustafa KESKİN’e Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU tarafından plaket takdim edildi.