“Yükseköğretimde Küresel Dönüşümler, Üniversite Sıralama Sistemleri ve Stratejik Yönetim”

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kurumsal Büyük Veri Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Adem KALINLI, Üniversitemizde, “Yükseköğretimde Küresel Dönüşümler, Üniversite Sıralama Sistemleri ve Yükseköğretimde Stratejik Yönetim” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU, dekanlar, ve öğretim üyeleri katıldı. Soruları da cevaplandıran Prof. Dr. Adem KALINLI’ya sunum sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU tarafından plaket takdim edildi.